Jsem taková malá žíravina
Dobrý den, vážená poradno, jsem taková malá žíravina. Jsem si schopna dát špek, na to zákusek, čokoládu, banán, a na vrch červené víno a kávu s mlékem, a nakonec jsem to schopna korunovat zmrzlinou. Občas si připadám jako v jiném stavu, ale to jako panna nemůžu být. Nicméně, tato kombinace svačinky mě bere posledního půlroku, a z velké části v období měsíčků, i když mě už obdivovali jako dítě, co jsem schopna všechno snít a za kombinace jídla, aniž by mi bylo špatně. Poprvé ve svém životě jsem zvracela minulý týden před zkouškou. Od útlého mládí mám ráda pečený bůček, špek, a vlastě všechny uzenářské výrobky. Miluji smažený sýr s hranolky a tatarkou, a pokud jsem v restauraci, nic jiného si vlastně ani neobjednávám. Doma mi mamka brambory a knedlíky na mé přání hodně mastí, protože knedlík musí plavat. Já se vlastně stravuji nezdravě, a jsem zdravá. Prosím, jaké chemické procesy těla napomáhají tomu, že někteří z nás mohou žít nezdravě, aniž by utrpělo jejich zdraví. Co pohání proces dobrého spalování. Děkuji
MUDr. Barbora Suchecká
Specializace: Praktické lékařství pro dospělé Pracoviště: Praktický lékař pro dospělé, Nemocnice KadaňDobrý den, pokud Vám uvedené kombinace nečiní potíže a nemáte žádné onemocnění, není d...