Histamin
Dobrý den.Chtěla bych se zeptat,zda je možné z nějakého vyšetření zjistit alergii na histamin z potravin.Již 3roky mám alergii na potraviny,po každém jídle kopřivka po celém těle, svědění, otoky.Žádna alergie na konkrétní potravinu se neprokázala,ani jiný zdrav.problém,pouze citlivost sliznic.Nemusím brát antihistaminika každý den jako nazačátku, ovšem někdy pak průjmy-též po jidle-i několik týdnů, pak se vše uklidní.Krom toho trpím na migrény.Rozhodně mi vadí čokoláda, sýry,víno,cukroví,vše co se nějak rozleží,asi i ohřívané jídlo.Jsem tedy dost zoufalá,prakticky nevím,co jist a to se stravuji myslím zdravě.Na alergologii je to uzavřené- brát Xyzal.Jak zjistit,že příčinou je opravdu histamin?Vylučovací dietou bych mohla jíst tak brambory, rýži, ovoce a zeleninu.Pak mě už jen napadá,že mám alergii na kyselinotvorné potraviny,pokud je to možné??Děkuji za radu.
Dobrý den, pokud na alergologii doporučili lék a vyloučit alergizující potraviny ze stravy, pr...